خبر :
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ سرمربی سابق تیم ملی فوتبال زنان اظهارداشت: فوتبال عملا در شهرستانها شروع شد و رشد بیشتری نسبت به تهران داشت و دو سه سال است که در تهران فضای بهتری برای دختران فوتبالی وجود دارد.
به نقل از شرق، تیم فوتبال زنان ایران برای دومین مرتبه به رقابتهای جام ملتهای آسیا صعود کرد. این اتفاق در حالی افتاد که تدارک مناسبی برای تیم در نظر گرفته نشده بود و برای همین ارزش کار زنان فوتبالیست باید بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرد.
مریم ایراندوست، سرمربی سابق تیم ملی، معتقد است فوتبال زنان ۸۰ درصد مسیر موفقیت را طی کرده، درحالیکه ۲۰ درصد بسیار مهم همچنان مغفول مانده است؛ توجه ویژه فدراسیون به فوتبال زنان. او با اشاره به استعداد و علاقه زنان و دختران ایرانی به رشته فوتبال، به روزنامه «شرق» گفت: «چند سالی است که فوتبال زنان به واسطه فضایی که به وجود آمده رو به پیشرفت است و خیلی بهتر شده، اما هنوز ما با سطح اول آسیا خیلی فاصله داریم. اگر میخواهیم شرایط سری قبل را تجربه نکنیم، باید برنامهریزی درستی داشته باشیم. فدراسیون فوتبال باید نگاه ویژهتری داشته باشد و بازیهای دوستانه خیلی خوب با تیمهای درجهیک داشته باشیم تا بتوانیم در مرحله نهایی موفقتر عمل کنیم. از لحاظ پتانسیل انسانی، فوتبال ما شرایط خیلی خوبی دارد و بازیکنان مستعدی داریم که میتوان با یک نگاه بهتر و حرفهایتر اتفاقات بهتری را رقم زد و حتی بتوانیم به جام جهانی صعود کنیم.»
او افزود: «فوتبال عملا در شهرستانها شروع شد و رشد بیشتری نسبت به تهران داشت و دو سه سال است که در تهران فضای بهتری برای دختران فوتبالی وجود دارد. البته هنوز هم نقاطی هستند مثل سیستانوبلوچستان که مشکل دارند. همین دیروز پیامی داشتم که ما فضایی نداریم که دختران به راحتی تمرین کنند، یا در نقطه صفر مرزی، ارومیه یا جاهای دیگر هنوز شرایط لازم وجود ندارد. اما به واسطه عشق و علاقهای که زنان و دختران به فوتبال دارند، دنبال این رشته رفتهاند و یکسری مطالبهگریها باعث شده است این امکانات و فضا را برای خودشان مهیا کنند. ما دو مرحله یکی سال ۲۰۲۲ و یک بار هم امسال به جام ملتهای آسیا صعود و ثابت کردیم که این توان در دختران فوتبالیست ما هست. الان زمانی است که مسئولان باید نگاه ویژهتری به فوتبال زنان داشته باشند.»
مریم ایراندوست در بخشی از این مصاحبه به پخش نشدن بازیهای فوتبال زنان از تلویزیون اشاره کرده و گفته: «من بارها گفتهام اگر فوتبال ما را نمیتوانید «زنده» پخش کنید، حداقل «مرده» پخش کنید. میتوانند از یک فوتبال ۹۰ دقیقهای ۷۰ دقیقه آن را پخش کنند و هرجا که نیاز به سانسور بود آن را انجام دهند. خودم که از سال ۸۱ فوتبال را شروع کردم و خواستیم نگاه مسئولان را عوض کنیم، فقط رسانهها در کنار ما بودند و باعث دیدهشدن ما شدند. تلویزیون که پخش فوتبال زنان ندارد، رسانهها به ما کمک کردند و همچنان هم در حد توانشان کمک میکنند تا این رشته دیده شود و توجه مسئولان را به مشکلات آن جلب کنند.»
257 251
اگر فوتبال ما را نمیتوانید «زنده» پخش کنید، حداقل «مرده» پخش کنید!